Trafikinfo - her og nu

Her finder du en oversigt over de seneste nyheder om veje og trafik.

Trafikinfo Skolegade og Kirkegade i Aulum

12. november 2019 - Herning Vand arbejder med en ny spildevandsledning i Aulum by. Derfor skal du være opmærksom på, hvor og hvornår veje og stier bliver spærret for gennemkørsel.

Fra mandag 16. september til og med december 2019, bliver der spærret for gennemkørsel på Skolegade og Kirkegade i Aulum.

Vær opmærksom på, at der kun bliver spærret for gennemkørsel. Derfor vil der være adgang til skole, tandlæge, kirke, butikker og boliger i hele perioden.

Du kan løbende holde dig orienteret på Herning Vands hjemmeside. Også her på siden, vil vi holde dig orienteret, når der kommer nyt info om trafikforholdene.

Spærring af krydset Pugdalvej og Park Alle i Vildbjerg

04. november 2019 - Krydset Pugdalvej og Park Alle er spærret frem til 21.12.1019.

Krydset er spærret på grund af kloak- og vejarbejde. Skiltene i området viser omkørsel via Røddingvej, Nørregade og Videbækvej.

Ørre Byvej i Ørre midlertidigt spærret.

17. april 2019 - Fra tirsdag 23.4.2019 til marts 2020 arbejder Herning Vand med et omfattende kloakprojekt i Ørre Byvej.

Ørre Byvej blive spærret fra tirsdag 23.4.2019 til marts 2020 på strækningen mellem Foldagervej og Vestermosevej. Skiltene i området viser omkørsel via Sinding Hovedgade, Rosmosevej og Kragsnapvej.

Dekorativ billede

Sunds Hovedgade og Teglgårdvej i Sunds midlertidigt spærret

16. april 2019 - Herning Vand A/S og Herning Kommune arbejder med kloak og belægning i Sunds i perioden fra mandag 4.3. til fredag 20.12.2019.

Sunds Hovedgade er spærret til og med fredag 20.12.2019 på strækningen fra Ilskovvej til nord for Teglgårdvej. Skiltene i området viser omkørsel via Sunds Omfartsvej eller Drejervej, Hollingholtvej, Nørrevang og Rønne Alle.

  • Teglgårdvej vil være gravet op til omkring 1. maj 2019 på strækningen fra Sunds Hovedgade til Nørrevang og Hollingholtvej.
  • Stationsvej er spærret for gennemkørsel fra Ilskovvej til Sunds Hovedgade.
  • Nøddevej og Genvejen er spærret ved Sunds Hovedgade

Gående og cyklister

Gående og cyklister kan komme igennem, men for cyklisterne vil det blive nødvendig at trække cyklen på nogle strækninger.

Busser

Få info om ruteændringer og ændringer vedrørende stoppesteder på Midttrafik.dk.

Fornyelse af Torvet i Herning er i gang

08. april 2019 - Mandag startede første etape af arbejdet, der skal give Torvet i Herning et nyt look

Arbejde på Torvet

Nu får Hernings centrale plads, Torvet, en overhaling.

Mandag 8.april startede første etape af arbejdet, der skal føre til et mere indbydende og funktionelt Torv.

1.etape indebærer, at de nuværende granit-bænke fjernes, og bliver erstattet af nye bænke i træ og metal, der bliver kombinerede blomster-bede og bænke.

Samtidig etableres der nye blomsterbede rundt om de nuværende springvand.

Derudover bliver skulpturen "Seated Woman" af Henry Moore flyttet til en mere prominent placering foran Rådhusets indgang A.

Det er planen, at første etape af forskønnelsen skal være færdig inden sommerferien.

Anden etape af forskønnelsen er etableringen af en ny legeplads på den nordøstlige del af Torvet. Udformningen af legepladsen er i øjeblikket i udbudt i konkurrence hos forskellige firmaer, og det bedste projekt bliver kåret ultimo maj. Det er planen, at legepladsen bliver etableret efter sommerferien.

Forskønnelsen af Torvet er en del af Byplanudvalgets arbejde for at gøre Herning bymidte mere attraktiv.