Renovering af Søndergade

Søndergade er ved at blive renoveret. Arbejdet løber til udgangen af 2019. Her er status fra uge 36.

Den gode fremdrift ser ud til at fortsætte

Anlægsarbejdet i Søndergade skrider hurtigt frem. Stor ros til entreprenører og håndværkere, tak til vejrguderne for et fantastisk vejr uden spilddage og for godt samarbejde og tålmodighed hos jer, der bor og arbejder i gaden, som skal holde det hele ud.

Der går rygter om, hvor langt foran tidsplanen vi er, hvilket er svært at bekræfte. Det, vi kan sige, er, at der er god fremdrift, men der kan stadig gemme sig uforudsete opgaver og udfordringer med efterårsvejret.

Over de næste par dage vil der ske lidt ændringer i fremkommeligheden i den nordlige del af Søndergade. Nu bliver den midterste del åbnet op for færdsel, og siderne bliver gravet op.

Kloak, vand og varme er færdig, og de private ledningsejere tager hul på renoveringen af deres kabler, som ligger inde langs facaderne. Der kommer gangbroer til indgangene.

Husk at begrænse jeres udstillingsvarer - hvilket i har været gode til at respektere, tag evt. en snak med folkene på pladsen om, hvad der er ok at stille ud og hvor.

Omkring uge 39 bliver passagen mellem Søndergade og Biblioteket gravet op. Der er sneget sig en ekstra opgave ind, som skal løses omgående.

Til jer der parkerer i p-hus: Vi har en løsning og i bliver kontaktet udenom denne korrespondance.

I den sydlige del af Søndergade skal der arbejdes med den midterste del af vejen lidt endnu, fremkommeligheden fortsætter uændret over de næste uger.

Tilgængelighed og sikkerhed på byggepladsen

Der er skiltet fra alle indgange til byggepladsen med hvilke regler, der gælder. Cykling er forbudt, og vi anbefaler, at man kigger op fra mobilen og holder øje med ujævnheder og blindgyder.

De gule hegn markerer de steder, hvor der er lagt måtter ud, og man kan krydse gaden.

Vi er lige her!

Oplever du noget i forbindelse med projektet, som er vigtigt for dig at spørge om, så tøv ikke med at tage fat i entreprenøren ude på pladsen eller sikkerhedskoordinator Morten Smedegaard.

Sikkerhedskoordinator, Rambøll
Morten Smedegaard, mobil 51 61 71 97 

Arkitekt og projektleder, Herning Kommune:
Mari Lohne, mobil 20 55 43 88

En rød tråd i arbejdet

Der er flere bygherrer på det store og fælles projekt. Først bliver kloak, vand, varme og ledninger renoveret. Til sidst etablerer vi den nye belægning, nye vejtræer, inventar og belysning.

Se hvor Herning Vand arbejder.

Renoveringen af Søndergade er i tråd med vores politik "Den Levende by". Målene er at skabe en flot og levende by med stærk identitet.

Læs politikken "Den Levende By".

dekorativt billede

Kontaktinfo

Lars Ravnemose
Arkitekt / projektleder
Tlf.: 96288544
Send e-mail til bekle@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.