Forløb på Herning Billedskole

Her kan du læse mere om Herning Billedskoles 15-ugers forløb.

Kort info:

"Møde med tegning og maleri" er den korte overskrift på Billedskolens forløb.

Billedskolens forløb ligger i foråret tirsdag og fredag fra kl. 10.00-13.00. Opstart i uge 9 og afslutning i uge 25. De første mødegange vil være afkortede. 

 

Beskrivelse af forløb: 

Vi arbejder med tegning og maleri, hvor deltagerne afprøver og tilegner sig forskellige teknikker til at arbejde med billeder. Undervisningen vil inddrage kendte værker, og bidrage til mødet med professionel billedkunst. 

Kodeordene for dette forløb er nysgerrighed, glæde, leg og fordybelse. Vi vil hygge os sammen og overraskes. Vi vil sammen gå på opdagelse i materialernes og farvernes verden. 

Vi vil være nysgerrige og gennem guidede øvelser og introduktion blive trygge ved materialerne, hvad de kan bruges til og opleve glæden ved at "træne" sit farve-øje. 

Billedskolens underviser er klar med inspiration, viden og hjælp til lige præcis det, som den enkelte deltager har brug for. 

Det er vigtigt at alle kan være med, og får et godt udbytte og en god oplevelse med billedkunsten. Det kræver slet ingen forudgående evner for at deltage. Alle aktiviteter er tilpasset deltagernes forudsætninger. 

Undervisningen foregår i Billedskolens lyse og hyggelige lokaler, hvor der altid er god stemning og et trygt miljø. Enkelte gange tager vi ud af huset for at opleve mere af kulturen i Herning.