Forløb på Den Jyske Sangskole

Her kan du læse mere om Den Jyske Sangskoles 10-ugers forløb.

Kort info:

"Sang på recept - Alle har en stemme" er den korte overskrift på Den Jyske Sangskoles forløb.

Sangskolens forløb i 2018 vil ligge omkring uge 40 og frem til jul - nærmere afklaring følger snarest. 

 

Beskrivelse af forløb:

På Den Jyske Sangskole omhandler forløbet glæden ved sang og musik - og ikke mindst at udøve det i fællesskab. Alle kan være med uanset niveau - det eneste der er brug for, er glæden ved at synge. Netop fordi der bliver sunget i fællesskab, så vil der være plads til den enkelte deltager med hvad end præmisser og forudsætninger, som bliver bragt til bordet. Der vil være fokus på at synge hygge ind i den mørke tid - og selvfølgelig bliver der plads til masser af julesange også.

Hos Den Jyske Sangskole bliver man gennem fællessangen også klogere på sin vejrtrækning og kropsholdning - tips og tricks man faktisk kan have stor gavn af i sin hverdag. Fra forskningen ved vi, at det at være sanger bidrager til en fællesskabsfølelse, en indre ro, en forbedret holdning, bedre vejrtrækning og ikke mindst en bedre selvfølelse.

Vi undersøger, hvordan musikken er opbygget, og hvordan man varmer kroppen op. Her er altså et aktivt tilbud, som vil give frisk luft i lungerne, gode toner i hovedet og forhåbentligt et stort smil på læben.