Forløb hos Skovsnogen

Her kan du læse om Skovsnogens 10-ugers forløb for borgere med bopæl i Gullestrup.

Kort info: 

Skovsnogen - Deep forest artland udbyder et 10 ugers forløb med to mødegange ugentligt á tre timers varighed. Ugedage og opstartsdato kommer snarest. 

Forløbet er for borgere med bopæl i Gullestrup, hvor forløbet også afholdes. Enkelte gange går turen i bus til Skovsnogen. Transporten er både arrangeret og betalt for deltagerne. 

 

Beskrivelse af forløb: 

Når vi mødes til undervisningen, skal vi være nysgerrige og åbne op for kreativiteten. Tilbuddet er meget legende, og det handler om at udvikle vores kunstneriske side.

Der er en mening med legen. Vi arbejder nemlig sammen om projektet "Gullestrup bygger Bro", og helt konkret skal vi forsøge at udvikle ideer til at forskønne en bro og en skov i Gullestrup til glæde for beboerne i området.


Som deltager lærer du, at:
• Tage med på opdagelsesrejse og se dine omgivelser på en ny måde.
• Bruge din nysgerrighed til at få gode idéer.
• Omsætte dine idéer til nye løsninger.
• Blive inspireret til at se dit arbejdsliv fra andre perspektiver


Frem med kameraet
I løbet af de 10 uger, som Kultur på Recept løber over, kommer du til at arbejde meget med billeder, som en del af den kreative proces. Du lærer kort sagt, hvordan du tager gode billeder.

Billederne bruger vi til at være nysgerrige, fortælle historier og se området i Gullestrup på andre måder, end vi plejer. På den måde bruger vi en situation eller omgivelserne som afsæt for at udvikle gode ideer og løsninger.

Du behøver ikke have erfaring med at arbejde kreativt. Kom med din nysgerrighed, fantasi og livserfaring og lad os udfolde de gode idéer sammen - alle input kan bruges og alle kan lære at få gode idéer!

Selve forløbet varetages af Skovsnogen.

Kontaktinfo

Michelle Marie Østergaard Johnsen
Kulturkoordinator
Tlf.: 22808224
Mobil: 22808224
Send e-mail til bekmj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.