Hvilke forløb tilbyder Kultur på Recept?

Kultur på Recept er et 10, 12 eller 15 ugers forløb på en af vores kulturinstitutioner. Du mødes en eller to gange om ugen med højst 9 andre deltagere til en fastlagt aktivitet. Du har fast base på kulturinstitutionen.

Tilbud i foråret 2019:
Sted Tidspunkt
Den Jyske Sangskole Endnu ikke fastsat
Herning Bibliotek Uge 8 - Uge 22
Herning Billedskole Uge 9 - Uge 25 

Selvom du har fast base på kulturinstitutionen, så vil du blive inviteret med på ture ud af huset. Her følges du med din gruppe, og transport og eventuelle indgangsbilletter er betalt. Det er 100% gratis at deltage i forløbet.

Hvordan får du Kultur på Recept?

Vi skal bruge en henvisning fra din rådgiver. Din rådgiver kan enten være fra Jobcenteret, Arbejdsmarkedscentret eller Beskæftigelses- og Integrationscentret. Vi skal ikke have en lægeerklæring.

Vi vil gerne have en henvisning fra din rådgiver, da det sikre os, at din deltagelse i Kultur på Recept ikke er problematisk for dit personlige forløb men i stedet supplerer det på en god måde. 

Du er også meget velkommen til selv at rette henvendelse. Du vil så blive spurgt ind til, om du er i rådgivning hos Jobcenter, CEB eller lignende.

Har du eller din rådgiver spørgsmål? Så kontakt projektleder Michelle Marie Johnsen på bekmj@herning.dk eller 2280 8224.