Andre siger...

Der er sagt og skrevet meget om projektet - se nogle af presseomtalerne og citaterne her.
  • "Jeg troede, at jeg ville være møgtræt, når jeg kom hjem fra arbejde. Men det er længe siden, at jeg har haft så meget energi. Min mand siger, at jeg er meget mere glad og positiv. Det smitter af på min familie" (Joan, har fået job hos 2LP)
  • "Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at gå ind i projektet og benytte sig af de muligheder, der er" (Preben Madsen, medejer, 2LP)
  • "Jeg er glad for, at I har hjulpet mig med, at finde arbejde. Jeg kender ikke nogen i Danmark, så er det svært at finde arbejde. Madheksen er som en familie for mig" (Mohammad, har fået job hos Madheksen)
  • "Det giver mig og vores arbejdsplads en værdi at hjælpe et andet menneske med at få en ny start i et nyt land" (Mette Jensen, medejer, Madheksen)

DR P4 Midt & Vest bragte d. 4/12 '17 et indslag om projektet, med interviews foretaget af Torben Møller og Jesper Ibfelt.

P4 har også bragt et videoindslag - et interview af Joan Pedersen, førtidspensionist og deltager i Co-Creation Gullestrup (interviewer: Torben Møller, DR P4 Midt & Vest). Joan har fået arbejde hos 2LP. Se indslaget her: 

Videoindslag P4.

Stillbillede P4 Videoklip Med Joan

Kontaktinfo

Johnni Bøjesen Fønss Bach
Tlf.: 93594560
Send e-mail til ccgjb@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.