Silkeborgvej og Dr. Boulevard lukket 13.august til 10.september

På Dronningens Boulevard og Silkeborgvej i Herning starter vi et stort asfaltprojekt. Arbejdet kommer til at strække sig over cirka en måned fra mandag 13.8. kl. 8.30 til mandag 10.9.2018. Her på siden kan du løbende følge med i eventuelle ændringer i tidsplanen.

Her bliver der lukket

Dronningens Boulevard vil i perioder være lukket mellem krydset med Holstebrovej/Messevejen og rundkørslen ved Herning Motorvejen (Til/fra Aarhus).

Silkeborgvej vil i perioder være lukket mellem rundkørslen ved Herning Motorvejen (Til/fra Aarhus) og krydset ved Merkurvej/Valdemarsvej (Indkørsel til herningCentret).

De to strækninger vil ikke være lukket på samme tid. 

OPDATERET 16.august:
Vi åbner nu for, at biler kan køre fra Sølvgade til Dalgasgade.


For at prøve om det kan løsne lidt op vil det fra 16.august kl. 12.00 - og resten af perioden med arbejde på Dr. Boulevard - være lovligt at svinge fra Fonnesbechsgade til Sølvgade, også når man kommer fra syd. 
Samtidig bliver det tilladt at dreje fra Sølvgade ind i Dalgasgade.
Vi håber, at det kan hjælpe nogle af jer.

Bilister

Vi anbefaler, at man finder alternative ruter til sin destination i perioden.

I perioden vil der løbende blive skiltet med diverse vejlukninger, og blive skiltet med anbefalede omkørsler for motorkøretøjer.

Vejarbejdet foregår i syv etaper. Du kan derfor opleve at dele af strækningen er åben. Du kan se etaperne med forskellige farver på det kort, der ligger her på siden.

Mandag 13. august starter arbejdet på den vestligste etape (Fra Holstebrovej til Fredensgade).

Der vil som udgangspunkt kun være én af de syv etaper lukket på samme tid. Hver etape lukkes flere gange i løbet af vejarbejdet.

Det er desværre ikke muligt at lave en præcis tidsplan for, hvornår de forskellige strækninger er lukket. Det skyldes flere ting:

1: Asfalt-arbejde er afhængigt af vejret.

2: Der skal løbende tages hensyn til sikkerheden for de mennesker, der arbejder med projektet.

3: Det er først, når det øverste slidlag af asfalten er fjernet, at det bliver tydeligt, hvor store skader, der er på vejen nedenunder.

Cyklister og fodgængere

I krydset Dr. Boulevard/Fredensgade/Chr. Ydes Vej samt Silkeborgvej vil der i perioden blive arbejdet en til to dage i hvert kryds.

Når der arbejdes vil vi forsøge at skabe passage for cyklister og fodgængere, men vi anbefaler at du benytter nogle af de andre muligheder langs strækningen - se alternative muligheder for at krydse vejen på bykort over Herning.

Busser

I perioden vil både bybusser og regional-busser blive påvirket. Alle busser kører fortsat fra Herning Station til deres destination, men på grund af omkørsler kan der være afvigelser og forsinkelser i forhold til køreplanen.

Hvorfor denne forstyrrelse ?

Dr. Boulevard med godt 18.000 biler i døgnet, og Silkeborgvej med godt 17.000 biler i døgnet, er de to mest trafikerede veje i Herning by. Det slider på asfalten, og derfor har vi hyret Pankas A/S til at lægge nyt asfalt.

Det er 26 år siden, at asfalten på Dronningens Boulevard sidst blev repareret. På Silkeborgvej-strækningen er det mere end 35 år siden, at asfalten blev skiftet.

Asfaltfirmaet var lukket i sommerferieperioden, så derfor er det først nu vi kan starte arbejdet. Vi beklager de gener, der vil opstå for dig.

Kontaktinfo

Satenik Gasparyan
Vej, Trafik og Byggemodning
Tlf.: 96288094
Mobil: 40163279
Send e-mail til vtbsg@herning.dk

Børge Nielsen
Vej, Trafik og Byggemodning
Tlf.: 96288324
Mobil: 20674238
Send e-mail til vtbbn@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Kontaktinfo - Pankas

Pankas A/S
Projektleder
Claus Lund   
Tlf.: 20439781
Mail: cjl@pankas.dk