Cykelsti langs Pugdalvej

Vi planlægger en ny cykelsti i Vildbjerg. Stien vil følge Pugdalvej mellem Sofiedalvej og Park Alle. De fleste steder vil du kunne cykle i begge retninger.

Cykelstien langs Pugdalvej bliver lavet som en enkeltrettet en meter bred sti + 15 cm kantsten i hver side af vejen. 

For at forbinde cykelstien med stinettet mod syd, laver vi en 2 meter bred dobbeltrettet sti. Denne sti kommer til at gå fra Pugdalvej til Kærvænget. Herfra bliver der adgang til cykelstien på Østergade. Fra Østergade kan du cykle under Pugdalvej mod Herning.

Ved krydsning af indkørslerne til virksomhederne på Pugdalvej, bliver der lavet ubetinget vigepligt (hajtænder) for trafik ind og ud. Det vil sige at trafikken skal holde tilbage når der kommer cyklister. Er der luft i budgettet, vil der blive malet en "rød" cykelbane på tværs af hver indkørsel.

Tidsplan

Anlæggelsen af cykelstien bliver koordineret med en renovering af Pugdalvej. På Pugdalvej skal der laves nyt afvanding. Udover det bliver der lagt nyt asfalt og malet nye striber.

Projektet skal godkendes af Banedanmark. Når vi har denne godkendelse kan arbejdet gå i gang, og inden udgangen af 2017 er vej- og stiprojektet helt færdigt.

Kortudsnit over Pugdalvej

Kontaktinfo

Satenik Gasparyan
Tlf.: 96288094
Mobil: 40163279
Send e-mail til vtbsg@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Om Herning Cykler

Det er sundt, sjovt og nemt og godt for miljøet. Vi arbejder målrettet med at fremme cyklisme i Herning Kommune.

Herning Cykler logoLæs mere her