Nyt om Off Road

25.000 mennesker fejrede kulturfestival-åbning

12. april 2017 - Der var massiv opbakning til åbningen af Kulturfestival Off Road

Det blev en kulturel folkefest, da kulturfestival Off Road - Tæt på Magien tirsdag åbnede i Herning.

Med omkring 100 forskellige kulturelle indslag fordelt i hele byen - alle gratis - er det svært at afgøre, præcis hvor mange mennesker, der deltog i festlighederne.

Men et konservativt estimat er, at mellem 22.000 og 25.000 deltog i Off Road-åbningen.

- Dagen blev en stor succes. Det lykkedes os at skabe en dag, hvor der var kulturelle indslag til alle aldre, og heldigvis bakkede folk fra nær og fjern op. At vi havde en god dag skyldes først og fremmest de mange, mange foreninger og kulturinstitutioner, der bakkede op om Off Road-åbningen, og de hundredvis af frivillige der har ydet en kolossal indsats, siger Johs. Poulsen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune og formand for Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland.

Off Road Kulturfestival fortsætter i hele Midt- og Vestjylland frem til 6.maj, hvor der er stort afslutningsarrangement i Skive.

Bag Off Road åbningen står Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland og Herning Kommune. Off Road Åbningen er støttet økonomisk af Aarhus 2017, Herning Kommune, Statens Kunstfond og Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland.

Herning går nye, grønne veje til Off Road

10. april 2017 - Vandposter, affalds-sortering og mindre madspild. Forsøg ved Off Road-åbningen skal hjælpe klimaet.

Når tusindvis af mennesker mødes til Off Road-åbning i Herning midtby i morgen, 11.april, vil de samtidig indgå i et forsøg.

Herning Kommune bruger nemlig lejligheden til at afprøve en række tiltag, der skal gøre store events mere klimavenlige.

Blandt de mest synlige tiltag i gadebilledet vil være 100 nye "Eventboxe". Der er tale om affaldsbeholdere, hvor gæsterne nemt kan sortere deres skrald i plastik, metal og restaffald. "Eventboxene" vil efterfølgende være til rådighed for andre store events.

Arbejdet med at lave de nye bokse har fået støtte fra Miljøstyrelsen, som en del af et projekt, der skal sikre, at mere plastaffald bliver genbrugt.

Vand i gaderne

Et andet synligt tiltag i gadebilledet bliver en række vandposter, som Herning Vand A/S står for. Der uddeles samtidig genanvendelige drikkedunke, så man undgår brugen af engangs-plastikflasker, der bruger mange ressourcer.

Også vandposterne er til rådighed for fremtidige event-arrangører, hvis det viser sig at være en succes.

Der vil 11.april også være en række frivillige grønne guider i bybilledet, der taler med folk om affaldssortering og andre klima-venlige ting.

Andre tiltag i kampagnen er blandt andet rådgivning til madboder, cafeer med mere om, hvordan man undgår madspild, laver klimavenlig mad med mere, og inspiration til at få flere borgere til at tage cyklen i stedet for bilen.

Off Road Åbningen er en del af Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad, der har bæredygtighed som en central værdi. Aarhus 2017 har støttet projektet med konsulentbistand.

Herning gentænker den rytmiske koncert

07. april 2017 - Når Off Road Kulturfestival åbner i Herning 11.april er det et fuldmåne-event i kulturbyåret Aarhus 2017. I ”Rethink”-ånden bliver den rytmiske koncert gentænkt som ”Den Rytmiske Tråd”.

Torvet Visualisering Edit1, 2, 3, 4 - go.

Sådan starter en rytmisk koncert typisk.

11. april gentænker vi koncert-formatet - og du er inviteret!

Torvet i Herning bliver overdækket, for første gang nogen sinde, og midt på den centrale plads opføres to scener.

Scenerne vil være afsæt for en marathon-koncert, "Den Rytmiske Tråd", hvor skiftende artister vil give koncert fra 15.00 - 20.30, uden stop undervejs.

Et fast band vil indtage den ene scene, og spille med skiftende top-artister, mens den anden scene får besøg fra en række etablerede bands og musikere.

Helt nye måder

I Aarhus 2017-organisationen er de begejstrede for konceptet.

- Herning formår at gentænke den rytmiske koncert, og alt det der omgiver den, når Off Road 2017 åbner på tirsdag 11. april.  De arrangerer en rytmisk koncert som langt fra bliver traditionel. De gør tingene på helt nye måder; både med scener, scenografi, lys og indhold. Formålet med den fem en halv timer lange koncert, Den Rytmiske Tråd, er, at tydeliggøre alle de elementer i den rytmiske musik, som de meget forskellige genrer har til fælles. 12 bands og solister vil afløse hinanden på de to scener - helt uden pause, siger Rebecca Matthews, administrerende direktør i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Et overflødighedshorn

Ved åbningsceremonien kl. 14.00 på Torvet vil Juliana Engberg, programdirektør i Aarhus 2017 deltage.

- Vi glæder os til at se, hvordan Torvet ser ud, når det bliver overdækket og fyldt med magiske og selvlysende stjerner, som over 2.000 børn fra Midt- og Vestjylland har lavet som scenografi til åbningen. Programmet for dagen i øvrigt i byen er også et sandt overflødighedshorn af kunstneriske og kulturelle aktiviteter for alle aldre, tilføjer Juliana Engberg, programdirektør i Aarhus 2017.  

Det er Herning Kommune, Aarhus 2017 og Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, der står bag "Den Rytmiske Tråd".

Koncerten er del af åbningen af Off Road Kulturfestival, og er et af de 12 fuldmåne-events i Aarhus 2017-programmet. Off Road-åbningen bliver med 100 forskellige indslag den største én-dages-fest i Herning nogensinde.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve "Den Rytmiske Tråd", og alle de andre aktiviteter ved Off Road-åbningen. Hele Herning vil være i festhumør, og vi håber, at folk fra resten af landet vil komme og feste med os, siger Johs. Poulsen, formand for Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland og Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune.

Aftenen rundes af med en Trentemøller-koncert i fuld længde kl. 21.00.

Den Rytmiske Tråd

Husorkestret All Stars vil spille med følgende solister:

Jokeren

Uffe Steen/Benjamin Koppel feat Al Agami (LADO/DK)

Erann DD

Jordan Jackson (UK)

Karen Mukupa (ZAM/DK)

Thomas Buttenschøn

Derudover kommer følgende bands og artister forbi Torvet i Herning:

Sofie Østergaard

Mek Pek Trio

Electric Guitars

Claude Chichon & Emir (FRA)

PLAY!GROUND live (NORDIC)

Damir Imamovic (BIH)

Trentemøller (Fuld koncert)

Hvad er Off Road?

Off Road er en næsten fire uger lang kulturfestival, arrangeret af Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland (Kommunerne Herning, Holstebro, Struer, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Lemvig og Skive). Off Road er støttet af "Aarhus 2017" - Aarhus som europæisk Kulturhovedstad.

Det er fjerde gang Kultursamarbejdet arrangerer en stor Kulturfestival. I 2005, var titlen "Vinden, I 2009 var det turen kommet til "Mørket", mens det i 2013 var "Bølgen".

"Off Road" bliver, på grund af samarbejdet med og støtten fra Aarhus 2017, den hidtil største festival. 

Hvad er Off Road-åbningen?

Off Road-festivalen åbnes med et kultur-brag. Åbningen er placeret i Herning og er en af 12 store "Fuldmåne"-events i programmet for "Aarhus 2017", Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. Off Road-festivalen afrundes 6.maj med et stort arrangement i Skive.

Åbningseventen er støttet af Herning Kommune, Aarhus2017, Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland og Statens Kunstfond.

Det fulde program for Off Road Åbningen kan findes på www.herningerkultur.dk

eller ved at downloade App'en "Off Road 2017", der er tilgængelig i AppStore og GooglePlay. 

Lad der blive lys

07. april 2017 - Et enormt lysshow vil oplyse Torvet i Herning - og markante bygninger som Herning Kirke - ved Off Road-åbningen 11.april

Kirken

Et par lamper og…

Der skal bruges masser af teknik og lysudstyr, når Torvet i Herning 11. april både skal eksplodere og bades i lys. Det er der heldigvis nogle dygtige mennesker, der har rigtig meget forstand på.

Der vil blive brugt i alt 370 lamper for at lyse Torvet, og ikke mindst bygningerne omkring Torvet, op. Og det er ikke helt almindelige lamper. De lyser meget kraftigt - og mange af dem kan også bevæges af lysdesigneren.

Det vejer godt

Nogle af lamperne skal placeres på jorden, mens andre skal hænge i de store runde konstruktioner, som udgør overdækningen af Torvet. Det hele sættes op uden brug af lift eller andet, da skylinerne, som overdækningerne hedder, kan hæves til arbejdshøjde. Så kan lysfolkene hænge de i alt 9.000 kilo udstyr op i den runde ring for oven. Bagefter hæves den så op i 7,5 meters højde.

Det skal også hænge sammen

For at der kan komme strøm til alle de lamper bliver vi nødt til at bruge nogle meter kabel. Eller rettere nogle kilometer kabel. Fem kilometer bliver der brugt for at forbinde lamper, styresystem og strømkilderne. Det er vel at mærke kun til lamperne.

Der går også noget strøm til

Selv om alle lamper er LED - og dermed meget mere miljøvenlige end lamperne var for bare tre til fem år siden, så vil der blive brugt rigtig meget strøm til lys 11. april på Torvet. 391.000 Watt for at være helt nøjagtig. Det svarer til lidt mindre end en familie med to voksne og to børn i et parcelhus normalt bruger på et år.

Det tager også tid

Bare det at hænge og stille lamper op, trække kabler til lamperne og få det hele sat sammen, så det virker - det tager ca. 200 mandetimer. Hvis det var en mand, som skulle gøre det, ville det tage 5 uger. Der kommer dog flere folk - og det er heldigt, for der er under fem dage til at få det hele op, afvikle et stort event og det hele ned igen. 

Børnefamilier inviteres til årets fest, når Herning går Off Road 11.april

06. april 2017 - Der er masser af børne-aktiviteter, når der 11.april er åbning af kulturfestivalen Off Road i Herning

Ildshow, is-skulpturer, koncerter og dans.

Der er masser af børneaktiviteter at vælge imellem, når kulturfestivalen Off Road åbner i Herning tirsdag 11.april.

Med mere end 100 programpunkter fra klokken 14 til 22 er der selvfølgelig også tænkt på børnefamilierne - og med åbningen placeret i påskeferien, hvor børnene har skolefri, er Off Road-åbningen en perfekt påske-udflugt.

Blandt de mange, mange aktiviteter for børn kan nævnes:

Biler på afveje, kl.14.00-20.00: 14 skrotbiler fortæller historier på P-dækket ved Herning Bibliotek i Østergade.

Ice for Kids, Pyramidetorvet ved MCH Herning Kongrescenter, kl. 16.00, 17.00 og 18.00: Lav din egen is-skulptur.

Påskejagt med DGI, Bredgade 19, kl. 14.00 - 22.00

Bogstavmagi på Tinghuspladsen kl. 14.00-19.00: Lav din egen magi med kæmpebogstaver.

Ønskelandets Dans, Smallegade 4, kl. 15.00 & 17.00: Danseworkshop med Dansehallerne for børn og voksne

Modifikationer, Bredgade 16, kl. 14.00 -20.00: Lav din egen version af de kendte værker af Carl Henning Pedersen.

Forestilling med klovnen Boudo, Scene 7, Kulturgården ved Nørregade 7, kl 15.00

Dans med Sofie Østergaard, Torvet, kl. 16.35

Magi med Ild, Pyramidetorvet ved MCH Herning Kongrescenter, kl.19.00: Et fantastisk ildshow af Cirkus Sort

By Heart, Scene 7, Kulturgården ved Nørregade 7, kl. 17.00: En poetisk forestilling for store og små.

Koncert med Mek Pek Trio, Torvet, kl. 18.30.

Magisk Stjernevrimmel, Torvet, kl. 14.00 - 22.00: Mere end 2000 stjerner med UV-maling, lavet af skolebørn fra hele Midtvestjylland, danner en magisk stjernevrimmel.

Se hele programmet i app'en "Off Road 2017", der er gratis i GooglePlay og AppStore, eller på hjemmesiden www.herningerkultur.dk

Hvad er Off Road?

Off Road er en næsten fire uger lang kulturfestival, arrangeret af Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland (Kommunerne Herning, Holstebro, Struer, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Lemvig og Skive). Off Road er støttet af "Aarhus 2017" - Aarhus som europæisk Kulturhovedstad.

Det er fjerde gang Kultursamarbejdet arrangerer en stor Kulturfestival. I 2005, var titlen "Vinden, I 2009 var det turen kommet til "Mørket", mens det i 2013 var "Bølgen".

"Off Road" bliver, på grund af samarbejdet med og støtten fra Aarhus 2017, den hidtil største festival. 

Hvad er Off Road-åbningen?

Off Road-festivalen åbnes med et kultur-brag. Åbningen er placeret i Herning og er en af 12 store "Fuldmåne"-events i programmet for "Aarhus 2017", Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. Off Road-festivalen afrundes 6.maj med et stort arrangement i Skive.

Åbningseventen er støttet af Herning Kommune, Aarhus2017, Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland og Statens Kunstfond.

Torvet får tag på

03. april 2017 - Allerede på lørdag starter arbejdet med at overdække Torvet i Herning til Off Road-åbningen 11.april

Torvet Visualisering Edit

Når kulturfestival Off Road åbner i Herning 11. april bliver Torvet for første gang nogen sinde overdækket. To gigantiske runde konstruktioner kommer til at sørge for to ting:

Tørvejr, hvis det skulle dryppe lidt - samt tag, baggrund og lærred for det fantastiske show, som Torvet lægger granitfliser til. 

1200 kvadratmeter under sejl 

Skylinerne, som konstruktionerne bliver kaldt, er henholdsvis 32 og 22 meter i diameter, og de kommer begge op i knap 8 meters højde. Sejlene, som kommer til at dække dem, er lette og vejer tilsammen under 500 kg. Alligevel kan de både holde det værste regn ude, og fungere som lærred for de visuals, der skal følge dagens program. Og så er de rigtig gode til at vise farver på. 

Orkansikrede 

De kæmpemæssige konstruktioner ser nærmest spinkle ud, når de kommer op i fuld højde. Den store cirkel står på 8 ben, mens den mindste står på blot 4 ben. Alligevel er konstruktionen lavet sådan, at man faktisk kan søge ly inde under den i tilfælde af orkan. Det håber vi ikke bliver aktuelt 11. april, men det er altid godt at være sikker. 

Klar, parat, start 

Det tager tid at bygge op til den største kulturevent i Hernings historie. Allerede lørdag 8. april begynder leverandøren af skylinerne at bygge den store cirkel. Senere lørdag bliver den hejst op i cirka to meters højde, så de mange lamper kan blive hængt op, inden den ryger helt til vejrs søndag morgen. Dernæst er det den mindstes tur. 

Følg arbejdet

Alle er velkomne til at kigge forbi - men hold gerne lidt afstand, så længe der arbejdes på opsætningen. Det hele står klar tirsdag morgen, så Torvet kan danne ramme om et fantastisk show. Musik, dans, lyd, lys, teater og meget mere.

Allerede tirsdag aften kl. 22.30 begynder arbejdet med at pakke det hele sammen igen, og i løbet af onsdagen er skylinerne væk. 

Program for Off Road-åbning er spækket med magiske oplevelser

13. marts 2017 - Oplev mere end 60 forskellige kulturelle indslag i Herning 11.april, når Off Road Kulturfestival åbner

Tatover en gris!

Lav din egen is-skulptur!

Dans gennem Bredgade, besøg de talende skrotbiler, lyt til musik, se teater, eller, eller…

Mere end 60 forskellige kulturelle indslag vil indtage gader, gyder, stræder og baggårde i Herning Midtby, når der 11.april er åbning af Kulturfestivalen Off Road.

- Med de mange programpunkter der nu ligger fast, står det klart, at Off Road-åbningen bliver en helt unik dag, med indslag for absolut alle, uanset interesser og alder. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve fest-stemningen i byen 11.april. Og jeg ser frem til at blive beriget med en række magiske øjeblikke, siger Johs. Poulsen, formand for Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland og for Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune.

Det fulde program for "Off Road - Tæt på Magien - Kulturfestivalåbning" vil blive offentliggjort om få uger:

Her er nogle få eksempler på oplevelser 11.april:

- På HEARTs stand kan man, som opvarmning til Socle du Monde Biennalen, blive grise-tatovør-kunstner eller forevige sig selv som et kunstværk!

- Ved "pyramidetorvet" ved Herning Kongrescenter kan du lave din egen skulptur af en is-blok - eller bevidne når is-skulptør Susanne Ahrenkiel laver en monumental farvet skulptur.

- På parkeringsdækket ved Herning Bibliotek kan du besøge en installation af skrotbiler, der hver især indeholder deres helt egen historie.

- På Torvet er der Food Festival, hvor lokale restauratører præsenterer Street Food-specialiteter.

Fakta

Hvad er Off Road?

Off Road er en næsten fire uger lang kulturfestival, arrangeret af Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland (Kommunerne Herning, Holstebro, Struer, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Lemvig og Skive). Off Road er støttet af "Aarhus 2017" - Aarhus som europæisk Kulturhovedstad.

Det er fjerde gang Kultursamarbejdet arrangerer en stor Kulturfestival. I 2005, var titlen "Vinden, I 2009 var det turen kommet til "Mørket", mens det i 2013 var "Bølgen".

"Off Road" bliver, på grund af samarbejdet med og støtten fra Aarhus 2017, den hidtil største festival.

Hvad er Off Road-åbningen?

Off Road-festivalen åbnes med et kultur-brag. Åbningen er placeret i Herning og er er en af 12 store "Fuldmåne"-events i programmet for "Aarhus 2017", Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. Off Road-festivalen afrundes 6.maj med et stort arrangement i Skive.

Thomas Buttenschøn går Off Road

06. marts 2017 - Den underfundige sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn er tilføjet programmet for Off Road Kulturfestival-åbning i Herning 11.april

Endnu et navn er blevet tilføjet den perlerække af musikalske navne, der 11.april vil indtage Torvet i Herning.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums og haft store hits med blandt andet "Fantastiske Mandag", "Smukkere end Smuk" og mange flere.

Ved Off Road Kulturfestival-åbning bliver Torvet i Herning overdækket med to kæmpestore skyliners. Scenen vil blive indtaget af en lang række musikalske topnavne, der spiller non-stop i en adskillige timer lang marathon-koncert.

Samtidig vil der være kulturelle og magiske indslag i hele Herning centrum, hvor foreninger, kulturinstitutioner og andre vil give bud på, hvordan man kommer "Tæt på magien".

De øvrige navne på plakaten er blandt andet Trentemøller, Jokeren, Karen Mukupa, Jordan Jackson, Electric Guitars og Erann DD. 

Læs mere på www.herning.dk/offroad

Thomas Buttenschon Presse 2017 Lille

Foto: Pressefoto

Jokeren erstatter Clemens ved Off Road-åbning

17. februar 2017 - Der er rotation i navnene ved koncert ved Off Road-åbning

Jokeren er nyt navn på plakaten, når der 11. april er marathon-koncert på Torvet i Herning.  

Den etablerede rapper, der har været en del af det danske hip-hop miljø siden tiden i "Den Gale Pose", erstatter Clemens, der er blevet tvunget til at melde afbud.

Trentemøller giver unik koncert i Herning bymidte

10. februar 2017 - 11. april 2017 skydes Kulturfestivalen Off Road i gang med et brag af en magisk åbning i hele Herning Midtby. Et af aftenens absolutte højdepunkter bliver en fuld koncert med Trentemøller - og det er ganske gratis

Trentemoeller Pm

Musikeren og produceren Anders Trentemøller spiller kun få koncerter i Danmark, og åbningen af Off Road Festivalen er en rigtig god mulighed for at få en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Trentemøller er kendt for sine unikke koncerter både musikalsk og visuelt, og koncerten, der kommer til at foregå lige midt på Torvet i Herning, er ingen undtagelse.

- Trentemøller er den helt rigtige artist til at afslutte åbningen af Off Road Festival, der jo netop handler om at tænke anderledes og sætte tingene i nye rammer. Vi er ikke i tvivl om, at han vil levere en helt fantastisk koncert af høj international standard, og det er lidt af et scoop, vi har fået ham til Herning, fortæller Johs. Poulsen, formand for Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland.

Siden Trentemøller i 2007 samlede sit liveband, har han spillet mere end 300 koncerter rundt i

verden. Han har netop udgivet sit fjerde studiealbum Fixion, og i øjeblikket turnerer han med sit band i Europa og Nordamerika. The Fixion Tour startede den 19. januar i Amsterdam og bringer Trentemøller og bandet rundt til intet mindre end 48 byer i 19 lande.

Trentemøller stiller op med et stærkt live-setup bestående af:

Anders Trentemøller: Keys, Slagtøj

Jakob Hoyer: Trommer

Jakob Falgren: Bas, Synth

Jeppe Brix Sørensen: Guitar, Synth

Marie Fisker: Vokal, Guitar, Synth

Om Off Road Åbningen:

11. april kan du komme "Tæt på Magien", når Off Road Kulturfestivalen åbner i Herning. Hele bymidten vil summe af kultur, magi, arrangementer og workshops.

Off Road Åbningen er et Fuldmåne-event i programmet for Aarhus 2017, og der ventes mere end 15.000 mennesker i Hernings gader 11.april.

Dagen markerer startskuddet til knap fire ugers kulturfestival i hele Midtvestjylland.

Om Trentemøller:

Den København-baserede musiker Anders Trentemøllers talent for hjerteskærende melodiske øjeblikke og særlige produktioner, fusioneret med hans unikke lyd, et sted mellem indie og elektronisk, har skabt ham et navn som en af ​​de mest respekterede og beundrede kunstnere.

I 2006 udgav Trentemøller det banebrydende debutalbum 'The Last Resort'. Albummet blev flere steder kåret til "Årets bedste album", og det var med til at slå Trentemøllers navn fast også blandt det brede publikum.

Efterfølgende har Trentemøller udgivet 'Into The Great Wide Yonder' i 2010 og 'Lost' i 2013 og i september 2016 udgav han sit fjerde album 'Fixion' på eget label.

Med 'Fixion', har Anders Trentemøller skabt en logisk efterfølger til albummet 'Lost' fra 2013. Det er et album, der på mange måder virkelig har formået at fange den dynamik, Trentemøller har live med bandet. På samme måde, som 'Lost' byggede videre på det melodiske univers, som 'Into The Great Wide Yonder' var, har' Fixion' videreført den melankoli, som er Trentemøllers varemærke, og modnet det til et unikt og mørkt romantisk univers.

Frem for at forsøge helt at genopfinde sig selv, har Trentemøller arbejdet med at fremhæve visse kornede aspekter af hans signatur-lyd og forfinet lyden i en langt mere organisk retning - undertiden med større fokus på sangskrivningen. Det er et album, der ved første gennemlytning kan synes mindre detaljeret, men som det altid er med Trentemøller, skal man aldrig lade sig narre af første indtryk. Det er den type plader, der over tid og ved gentagne gennemlytninger vil åbne for nye nuancer og give lytteren mulighed for at gå på opdagelse i værket.

Albummet er især drevet af produceren og multikunstnerens passion for eksperimenter og for ubesværet at lade sig inspirere af påvirkninger og forskellige genrer - men samtidig forbliver albummet tro mod Trentemøllers unikke, og nogle gange udfordrende tonesprog. Fra kaskader af minimalistiske synth-landskaber til pumpende elektro-punk, og stadig er hvert eneste spor på 'Fixion' bundet sammen gennem en eftertænksom, melodisk kompleksitet.

Kontaktinfo

Allan Secher Thulstrup
Kommunikationskonsulent
Tlf.: 96282645
Mobil: 29444865
Send e-mail til komat@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Herning er kultur - Guide til kulturlivet

Se hvad der sker i Herning Kommunes mangfoldige kulturliv på Herningerkultur.dk

dekorativt fotoHerning er kultur - Guide til kulturlivet