Tilbage

Invitation til at skabe en magisk stjernevrimmel

Alle børn i hele kulturregionen inviteres til at sætte en stjerne på himlen og blive en del af den magiske stjernevrimmel til åbningen af kulturfestivalen ”OFF ROAD”
12. januar 2017

Popup1

Vi giver universet en ekstra hånd og sætter fuld blus stjernerne. Sammen skal vi skabe en overdådig stjernehimmel, der skal lyse under taget på Hernings torv, der til lejligheden er overdækket.

Herning er vært for åbningen af kulturfestivalen "OFF ROAD", som er kultursamarbejdet Midt/Vest kulturfestival 2017. Festivalen starter den 11. april 2017 med åbningsarrangement i Herning under overskriften "Tæt på magien".
Åbningen er et af de Fuldmåne-events, som er en del af programmet for Århus 2017.

Rent praktisk skal stjernerne lyse ved hjælp af UV-maling og UV-lys.

For at det virkelig skal opleves som en stjerne-vrimmel skal der rigtig, rigtig mange flotte og selvlysende stjerner til, og vi håber mange børn/skoler vælger at deltage i projektet.

Jeres opgave:

Jeres elever fremstiller stjerner. Hver for sig eller i grupper. Stjernerne skal have et vist format og skal være udsmykket med fine mønstre, linjer og andet spændende, der kan fremhæve netop den stjerne. I dags-lys skal stjernen være farverig og flot at se på, og når mørket falder på skal den fremstå kun vha. den ultraviolette bemaling.

Retningslinjer for stjerner:

Format: min. 40 cm i diameter eller på mindste led. 

Materialer:

Pap, karton, plast eller andet let og fast materiale, der kan holde formen, der kan males på - og kan holde til en meget frisk vind eller en snestorm. 

Maling:

UV-maling.

Stjernerne må ikke have en bagside, - altså lige flot på alle sider. Melder I jer til, får i en side med ideer til fremstillingen.

Montering og aflevering:

Stjernerne skal afleveres den 5. eller 6. april. De skal være monteret på snore med 10 stjerner på hver snor.

Tilmelding:

Tilmelding inden 9. februar på herningbilledskole@mail.dk

Ved tilmelding oplyses:

Navn på skole

Navn på lærer

Mailadresse på lærer

Navn på klasse

Antal stjerner

Kontaktinfo

Pia Trab Worm
Kulturkonsulent
Tlf.: 96288634
Mobil: 51189094
Send e-mail til bekpw@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.